• Event Your Brand!

  €0,00

  Beschrijving

  (of in nuchter Hollands: wij gaan
  voor uw merk door de modder! )

  Event Your Brand!
 • MediaCows werkt voor grote namen

  €0,00

  Beschrijving

  Maar blijft down to earth...

  MediaCows werkt voor grote namen
 • Brand Your Event

  €0,00

  Beschrijving

  (of in nuchter Hollands:
  wij zetten uw bedrijf in de wei!)

  Brand Your Event
 • Ingewikkelde infrastructuren

  €0,00

  Beschrijving

  in alle eenvoud ingezet voor uw event!

  Ingewikkelde infrastructuren
 • Met MediaCows' events heeft u een groot bereik

  €0,00

  Beschrijving

  Maar met ons een persoonlijk contact!

  Met MediaCows' events heeft u een groot bereik
MediaCows koe

Ledscherm huren

Ledscherm huren

Er zijn veel aanbieders van ledschermen in Nederland. Maar er zijn er maar weinig die echt verstand hebben van video- en ledtechniek. Kwalitatieve apparatuur is een voorwaarde, maar veel belangrijker zijn de technici. Bij MediaCows werken technici die passie hebben voor het vak. Het zijn echte videospecialisten die jarenlang ervaring hebben op de grootste events van Nederland. Ze weten wat een opdrachtgever verlangt, kennen de valkuilen en komen op events altijd 'bekenden' tegen. 

Maar waarom kiezen de grootste events van Nederland dan voor MediaCows?

Een combinatie van hoogwaardige apparatuur, ervaring en gepassioneerde technici zijn slechts randvoorwaarden waar je vanuit kunt gaan dat dát wel goed zit. Wij gaan een paar stappen verder! Naast het installeren van ledschermen, verzorgen wij het gehele (digitale) communicatietraject op events. Wil je een Full-HD 10-cameraregistratie, bezoekers actief en realtime informeren, crowd-management, social media feeds of het materiaal van jouw sponsoren coordineren? Wij hebben -naast onze ledschermen- al deze mogelijkheden in eigen beheer. Onze expertise en dienstverlening gaat dus veel verder dan het leveren van goede apparatuur.

Ledscherm huren? 6mm outdoor ledscherm.

Op dit moment is onze 6mm outdoor ledscherm het meest verhuurde scherm uit onze verhuurvloot. Dit is een lichtgewicht ledpaneel van 64x64cm en 14,5 KG. Deze ledpanels kunnen modulair worden opgebouwd zodat elk formaat ledscherm gerealiseerd kan worden.

Ledtrailer huren?

Is er geen plek of tijd om een constructie te bouwen, dan is de inzet van onze ledtrailers een goede optie! Een ledtrailer kan binnen een kwartier operationeel zijn. Gemakkelijk en snel!. Er kan geschakeld worden tussen verschillende bronnen zodat een aparte regieset niet noodzakelijk is.

Ledscherm op paal huren?

Onze nieuwste aanwinst is het -door ons zelf ontwikkelde- HIKER. Deze HIKERs zijn een 6mm ledscherm op een betonvoet welke 'gebrand' kan worden in de huisstijl van een evenement of adverteerder. Ook dit systeem kan snel worden neergezet, behoeft geen constructie en is bestand tegen windkracht 12. 

Wil je meer informatie ontvangen over het huren van een ledscherm, ledtrailer of onze HIKERS? Neem contact op via deze link of kijk op de contactpagina!

Bijbehorende Foto's

nightatthepark-ledwalls
ledscherm-op-paal-tour-de-france
ledtrailer-prinsjesdag
ledwall-wk-groningen
6-hikers-op-rij
redbull-ledscherm
festival-zand
ledscherm-beurs-horecava-hesselink-koffie
31(0)314-683725 Informaticaweg 12 info@mediacows.nl
  7007 CP Doetinchem  

Ga naar contact

MediaCows - The Dutch AV-Professionals 2020,  Privacyverklaring,  concept & ontwerp qlant.nl