• Event Your Brand!

  €0,00

  Beschrijving

  (of in nuchter Hollands: wij gaan
  voor uw merk door de modder! )

  Event Your Brand!
 • MediaCows werkt voor grote namen

  €0,00

  Beschrijving

  Maar blijft down to earth...

  MediaCows werkt voor grote namen
 • Brand Your Event

  €0,00

  Beschrijving

  (of in nuchter Hollands:
  wij zetten uw bedrijf in de wei!)

  Brand Your Event
 • Ingewikkelde infrastructuren

  €0,00

  Beschrijving

  in alle eenvoud ingezet voor uw event!

  Ingewikkelde infrastructuren
 • Met MediaCows' events heeft u een groot bereik

  €0,00

  Beschrijving

  Maar met ons een persoonlijk contact!

  Met MediaCows' events heeft u een groot bereik
MediaCows koe

Crowd Communicatie - veiligheid in woord en beeld

Binnen een paar seconden een verandering in gedrag vragen van de bezoekers op jouw evenement

Crowd control en veiligheid zijn onmisbaar op een evenement: hoe krijg je binnen een paar seconden een verandering in gedrag van de bezoekers op jouw evenement? Met ons Integrated Crowd Information System bereik je het juiste publiek op het juiste moment.


Veiligheid in woord en beeld

We werken met een eigen systeem: het Integrated Crowd Information System. Met grote mobiele HIKERS - dit zijn eenvoudig te plaatsen LED-schermen op een betonnen voet - kunnen we met bezoekers van events communiceren, en belangrijker nog: grote groepen mensen tegelijk aansturen in het geval van calamiteiten. 

Het gebruik van deze HIKERS is tweeledig: enerzijds kun je welkomstboodschappen, logo’s of commercials tonen en op deze manier bijdragen aan de goede sfeer op je evenement, anderzijds kun je binnen een paar seconden een verandering in gedrag vragen aan je bezoekers door bijvoorbeeld een tekst, film of icoon te tonen bij het vollopen van een plein, een vermist kind of ontruiming van een terrein. Onmisbaar in deze tijd! 


Zekerheden van MediaCows

We hebben jarenlange ervaring op gebied van crisiscommunicatie en denken graag met onze opdrachtgevers mee over de content van de LED-schermen. Onze HIKERS zijn voorzien van een IP-camera gericht op het scherm van de HIKER zelf. Hierdoor weten we zeker dat de HIKERS op de juiste plek de juiste boodschap vertonen. Elk scherm is onafhankelijk te bedienen en van verschillende content te voorzien. Die content kan bestaan uit filmpjes, foto's, iconen, tekstboodschappen - zowel gericht op sfeerbepaling, richting geven of gedragsverandering - maar ook commerciële doelen dienen door logo's en uitingen van sponsoren te tonen. 

Technische specs

De HIKERS zijn eenvoudig te plaatsen en kunnen tegen een stootje; ze zijn berekend op windkracht 12 en met hun betonnen voet hufterproof. Het systeem werkt via een eigen beveiligde verbinding en is dus niet afhankelijk van 4G masten of IP-netwerken. Daarnaast kan een HIKER worden uitgerust met een accu-pack waardoor bij stroomuitval het systeem 4 uur operationeel blijft.

 

MediaCows

Wij zijn een no-nonsense bedrijf; nuchter en betrouwbaar. We doen wat we beloven en lopen met gemak een stapje harder om er persoonlijk voor te zorgen dat de bezoekers van jouw evenement bij ons in veilige handen zijn.

 

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Dat kan via het contactformulier van onze website, door een mailtje te sturen naar info@mediacows.nl, een berichtje achter te laten via onze Facebook-pagina of door te bellen: 0314-683725.

 

 

Welk beeld wordt op welke HIKER vertoond? Blijf in controle van jouw evenement. 
Foto: Landelijke Sinterklaasintocht 2017 

 

 

Commerciële uitingen, logo's, filmpjes, waarschuwingen en welkomstboodschappen. Onze HIKERS zorgen ervoor dat jouw bericht het juiste publiek bereikt.

 

Bijbehorende Foto's

boodschap-bij-vollopen-looproute
informatieve-of-waarschuwende-boodschappen
informeer-je-bezoekers
live-stream-verbinding-voor-publiek-langs-route--prins
controle--welk-scherm-zendt-welke-boodschap-uit--sint
bereik-het-juiste-publiek-met-de-juiste-boodschap

nieuws archief

31(0)314-683725 Informaticaweg 12 info@mediacows.nl
  7007 CP Doetinchem  

Ga naar contact

MediaCows - The Dutch AV-Professionals 2019,  Privacyverklaring,  concept & ontwerp qlant.nl